Werkwijze

Stel u wilt een badkamer laten verbouwen, nieuwe keuken laten monteren, of u heeft een grote of kleine verbouwing/nieuwbouw, of wilt u andere werkzaamheden laten uitvoeren, dan kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of email. Zie hiervoor onze gegevens onder het kopje “contact”.

Wij maken dan een afspraak met u, en komen dan bij u langs voor een orientatie gesprek om met u door te nemen wat de werkzaamsheden precies inhouden. Hierbij proberen wij ons dan zoveel mogelijk in de situatie in te leven om vervolgens mee te denken in het ontwerp van bv. de badkamer om een zo’n ideaal mogelijk eindconcept te creeeren.

Hier vloeit een offerte uit zodat u precies weet met wat voor kosten u komt te staan. Wij monitoren onze werkzaamheden via een door ons opgestelde controlelijst, zodat er tijdens de werkzaamheden de kans op vergissingen geminimaliseerd worden.

Bij de grotere werken met veel elektra en loodgieterswerk, betrekken wij altijd vakmensen erbij waar wij regelmatig mee werken. U hoeft niet met deze mensen te onderhandelen, dat doen wij voor u. Alles is immers in onze offerte ingebouwd.

Like Dema op Facebook